dolní plastový lem čelního skla FoFo II
- tomasz
- Nováček
dolní plastový lem čelního skla FoFo II
Dobrý den, chtěl jsem se zeptal na vaše názory.
Koupil jsem Ford focus - rok vyroby 2006 najeto 32tis. km. Jednalo se o koupi v autobazaru na severní moravě- přivezeno několik stejných aut a prodávaných za poměrně výhodnou cenu. Dovoz ze Španěslska. Co jsem si je prohlížel, uplně všechny měly nějaké drobné odřeniny na náraznicích a karoserii, které můžou vzniknou provozem. Vozy údajně nebyly bourané, dle sdělení byly použivány zaměstnanci banky/ beru s rezervou.../, servisní knížka zprvu nebyla, následně při převzetí vozu předána pouze s razítkem prodejce nového vozu a dopsáno uvedení do provosu. Po převozu vozu jsem doma zjistil, že je uvolněný dolní plastový kryt čelního skla. V technické dokumentaci k vozu při prohlídce jsem našel zápis, že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno a že je po částečné opravě karoserie, což mi sděleno nebylo. Nevím zdali je toto uvolnění u fordu běžné, zdali to můžu pouze nasadit zpět nebo se obrátit na servis.
Jinak jsem byl s přístupem spokojevý, auto vypadá i jezdí velmi dobře.
Koupil jsem Ford focus - rok vyroby 2006 najeto 32tis. km. Jednalo se o koupi v autobazaru na severní moravě- přivezeno několik stejných aut a prodávaných za poměrně výhodnou cenu. Dovoz ze Španěslska. Co jsem si je prohlížel, uplně všechny měly nějaké drobné odřeniny na náraznicích a karoserii, které můžou vzniknou provozem. Vozy údajně nebyly bourané, dle sdělení byly použivány zaměstnanci banky/ beru s rezervou.../, servisní knížka zprvu nebyla, následně při převzetí vozu předána pouze s razítkem prodejce nového vozu a dopsáno uvedení do provosu. Po převozu vozu jsem doma zjistil, že je uvolněný dolní plastový kryt čelního skla. V technické dokumentaci k vozu při prohlídce jsem našel zápis, že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno a že je po částečné opravě karoserie, což mi sděleno nebylo. Nevím zdali je toto uvolnění u fordu běžné, zdali to můžu pouze nasadit zpět nebo se obrátit na servis.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No, já bych byl opatrnej a asi bych ho nekupoval. Jednak to násilný poškození je podivný a co víc - podle toho co píšeš tak za celou dobu 32 000 km nebylo v servisu?? Nejen že to je zvěrstvo, ale padají ti všechny záruky. Já být na tvým místě, tak bych ho vrátil 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to tomazs , ta serviska je spanelská ? to ze je neco napsane v protokolu tim se muzou kryt pred pripadným predchozím pozkozením,ktere vetsinou nemecti turci taji kdyz je to levne , nebo si jsou vedomy ze s tim neco bylo a je to opet jen ochrana . ale jejich . to myslim tady uz nekdo uvadel ze se na sev.morave objevili auta ze spanelska . co jsem hodne videl v nemecku tak auta ze spanelska byly dobite a byly z pujcoven .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- tomasz
- Nováček
Důkladně jsme auto prošli, ale nikde jsme nenašli stopy po nějaké opravě, pouze na zadním nárazníku je škrábanec 5x5cm něčím ošetřený, ale to jsme věděli. Možná se tímto popisem skutečně jistí proti případné reklamaci. Plastový kryt jsme zasunuli zpět, sundává se pry při výměně pylového filtru. Dle VIN souhlasí uvedené údaje v dokumentech.
Jinak se mi auto jeví skutečně jako téměř nové, jezdní vlastnosti má super, interier bez zn. jakéhokoliv poškození.
Jelikož byl vůz o dost levnější než se normálně prodává, nedělám si iluzi o kouzelném dědečkovi, který ho měl schované ve stodole ani o bankéřích, kteří každý rok auto vyměňují... S tim jsem to i kupoval a převažil údaj o rok starém autě, najetých 30tis. km, ceně a stavu, který jsme viděli.
Ale historie vozu by mě stejně jako každého zajímala
Jinak se mi auto jeví skutečně jako téměř nové, jezdní vlastnosti má super, interier bez zn. jakéhokoliv poškození.
Jelikož byl vůz o dost levnější než se normálně prodává, nedělám si iluzi o kouzelném dědečkovi, který ho měl schované ve stodole ani o bankéřích, kteří každý rok auto vyměňují... S tim jsem to i kupoval a převažil údaj o rok starém autě, najetých 30tis. km, ceně a stavu, který jsme viděli.
Ale historie vozu by mě stejně jako každého zajímala
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- tomasz
- Nováček
Udělal jsem pár fotek, protože mám doma jen vytáčené připojení, zmenšil jsem je. Ty oranžové stíny není rez, je to obraz žárovky ze stropu garáže.
Jde mi jen o to, zdali to mužu nechat tak, nebo přiletit...dík za odpověd
Jde mi jen o to, zdali to mužu nechat tak, nebo přiletit...dík za odpověd
- Přílohy
-
- Pc210037.jpg (31.46 KiB) Zobrazeno 3963 x
-
- Pc210039.jpg (27.89 KiB) Zobrazeno 3964 x
-
- Pc210041.jpg (47.55 KiB) Zobrazeno 3958 x
- Milinko
- Zkušený
- DalinCK
- Nováček
Re: dolní plastový lem čelního skla FoFo II
Ahoj, stejny problem jsem mel na svem C-MAXu, kdyz jsem jej pred rokem dovezl z Nemecka. Tento plast pruzil a po vymene okna, kdy to peclivi Nemci spatne prilepili se proste odchlipnul od skla a mezi sklem a plastem byla dira a nevypadalo to moc hezky. Tak jsem sundal sterace, plast jsem vyndal, zbavil se te cerne hmoty, ktera to mela drzet u skla, cele vycistil, odmastil, dal tam silikon, plast nasadil zpet jak ma byt, pomoci stavebnice Zako (jakoby vetsi lego) jsem to zaprel oproti kapote, aby to po cele delce perfektne prilnulo ke sklu a od te doby mam s timto plastem pokoj. Vypada to suprove, nic se neodchlipava a jsem spokojeny. Co si clovek neudela doma ... 

Ford Focus C-MAX 1.6 TDCi 80 kW (109 k) Trend, 1/2004
- celestyn
- Nováček
A ma byt ten plast v originale necim prilepeny ke sklu ? Ja jsem ten kryt mel taky na jedne strane sjety dolu az pod sklo, tak jsem jen uvolnil ty spony, kryt vratil tam kde ma byt, a zacvakal ty spony. Ale nevidel jsem zadne zbytky tmelu nebo lepidla. Plast je dost mekky a zda se, ze na slunicku se zas spravne vytvaroval podle tvaru skla. Ale taky uvazuju, ze silikon by se tam hodil.
Jinak u FOFO I tam je nejake lepidlo, to jsem vyzkoumal.
Jinak u FOFO I tam je nejake lepidlo, to jsem vyzkoumal.
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No já se musím přidat,mám auto koupené asi u stejné firmy jako tomasz,ze stejné várky asi,také mám v předávacím protokolu napsáno,že vozidlo bylo v minulosti násilně poškozeno,také mám najeto 40 000 km,měl jsem to auto u kluka,který dělá Fordy a říkal,že to auto je ve vynikajícím stavu,z čehož mi spadl kámen ze srdce.Jak píše tomasz,auto je jak nové,jezdí perfektne,uvidíme co bude dál.Zatím pohoda.Plasty se neodchlipují,nic nevrže,nemlátí.tomasz píše:Dobrý den, chtěl jsem se zeptal na vaše názory.