Zástěrky
- Tudy
- Nováček
U FoFo II jsou zástěrky trochu zbytečné, nedávno jsem si si podvozek při 2 hodinovém mytí lépe prohlédl (projel jsem cca 100 metrů po silnici, na které leželo asi 3 cm hnoje). Podběhy a spodek kastle za koly jsou celé oplastované.
FFII combi Gold Collection 2007, 1.6i 74 kW, tango orange
spotřeba 6,7 l/100 km
spotřeba 6,7 l/100 km
- Martin41
- Pokročilý
Zástěrky
Koupil jsem origo zástěrky za přední kola na Fofo I. U Fordů stály 847,50 a čekal jsem na ně týden. Jsou shodné i pro kombi. V balení jsou 2 zástěrky, 4 svorky a 2 samolepící folie, které vypadají jako papír, mají se nalepit na karoserii, na plochu která bude zástěrkou zakryta. Z obrázkového návodu není účel znát, snad ochrana laku pod zástěrkou.
Když jsem se držel návodu, tak folie-papír kolem zástěrky asi 3-5 mm čouhá po obvodu.
Původně jsem měl v úmyslu toto místo před nasazením zástěrky natřít Resistinem. Zástěrka skutečně přesně sedí. Ovšem její upevnění je problematické. Myslím, že ještě jednou vytočím upevňovací šroubky z prahů, abych tam vložil podložku s větší plochou. Ten šroubek je jediné co zástěrku bude držet až se olepí ledem nebo sněhem, ev. blátem. Šroubek však drží v plastu. Svorky, které mají držet zástěrku po boku asi moc platné nebudou a odpadnou při první příležitosti.
Takže celkový pocit je, že jsem si na blatník položil kč 850 a teď musím jet tak abych je neztratil.
mobil na střeše jsem již jednou zavezl hodně daleko 
Když jsem se držel návodu, tak folie-papír kolem zástěrky asi 3-5 mm čouhá po obvodu.
Původně jsem měl v úmyslu toto místo před nasazením zástěrky natřít Resistinem. Zástěrka skutečně přesně sedí. Ovšem její upevnění je problematické. Myslím, že ještě jednou vytočím upevňovací šroubky z prahů, abych tam vložil podložku s větší plochou. Ten šroubek je jediné co zástěrku bude držet až se olepí ledem nebo sněhem, ev. blátem. Šroubek však drží v plastu. Svorky, které mají držet zástěrku po boku asi moc platné nebudou a odpadnou při první příležitosti.
Takže celkový pocit je, že jsem si na blatník položil kč 850 a teď musím jet tak abych je neztratil.

- jamaka
- Test driver
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no myslím, že u Martina fakt rallye nehrozí, když vozí mobil na střeše a když dojede má ho tam, uznej jak dlouho by tam vydržel tobě
mě tak 2min.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
- jamaka
- Test driver
Nie nie, origo su aj take aj take. Len je mozne ze uz to zacali predavat s tymi nasuvacimy.
SOm sa kukol, mam doma teraz jedny pre MartyG, a fakt su tam zasuvacie. No co uz, setrenie naklodov je vstade. Ale myslim, ze toto bude asi lepsie drzat. Uvidime.
SOm sa kukol, mam doma teraz jedny pre MartyG, a fakt su tam zasuvacie. No co uz, setrenie naklodov je vstade. Ale myslim, ze toto bude asi lepsie drzat. Uvidime.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- cage
- Pokročilý
Re: Zástěrky
Mám je taky,ten papír z té samolepky pak musíš sundat až ji nalepíš na blatník a než tam dáš na tu zástěrku.Ze spoda jsem dal větší šroub.Martin41 píše:Koupil jsem origo zástěrky za přední kola na Fofo I. U Fordů stály 847,50 a čekal jsem na ně týden. Jsou shodné i pro kombi. V balení jsou 2 zástěrky, 4 svorky a 2 samolepící folie, které vypadají jako papír, mají se nalepit na karoserii, na plochu která bude zástěrkou zakryta. Z obrázkového návodu není účel znát, snad ochrana laku pod zástěrkou.
mobil na střeše jsem již jednou zavezl hodně daleko

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- Martin41
- Pokročilý
Zástěrky
To Cage: Vím, že jsi to myslel dobře, ale ten papír musíš sundat než tu samolepku nalepíš. Jinak to totiž nejde.
Já v původním textu mluvím jako o papíru o tom, co je pod zástěrkou nalepeno na karoserii. Snad to má ochránit lak, pro případ, že by se mezi zástěrku a karoserii dostala nečistota.
Měl jsem v úmyslu dát větší podložku na ten jediný šroubek, ale vzhledem k tomu, že drží v plastu asi by to nic neřešilo. Ten šroubek totiž původně zajišťuje pouze plastový podběh v blatníku. A k tomu je odpovídající.
Já v původním textu mluvím jako o papíru o tom, co je pod zástěrkou nalepeno na karoserii. Snad to má ochránit lak, pro případ, že by se mezi zástěrku a karoserii dostala nečistota.

Měl jsem v úmyslu dát větší podložku na ten jediný šroubek, ale vzhledem k tomu, že drží v plastu asi by to nic neřešilo. Ten šroubek totiž původně zajišťuje pouze plastový podběh v blatníku. A k tomu je odpovídající.
- cage
- Pokročilý
zástěrky
...myslel jsem to tak ,že sundáš papír ,nalepíš samolepku na blatník a pak z ní už na tom blatníku znova sundáš ten horní papír aby zůstala na blatníku jen průhledná folie.Já tam ten papír prvně nechal a pak jsem zjistil ,že má jít taky pryč. 
Potom ty 2mm co čouhají po obvodu nejdou vidět,než kdyby tam zůstal ten papír.

Potom ty 2mm co čouhají po obvodu nejdou vidět,než kdyby tam zůstal ten papír.

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- Martin41
- Pokročilý
Zástěrky
To Cage: Moc Ti děkuji, ale prozraď mně jak jsi na to přišel ? Z toho kresleného návodu jsem to nepoznal. Takže jednu de- a montáž si musím zopakovat. To nejsem rád, ale jsem rád, že zmizí papír. Divné mi to tedy bylo, ale nezkoumal jsem to. Takže ráno
Ještě jednou dík

Ještě jednou dík

- Martin41
- Pokročilý
Zástěrky za přední kola
Trochu jsi mně uklidnil, není to se mnou tak zlé