Odhlučnenie karosérie
- kismod
- Nováček
Zdravím Vás.
Vidím že debata sa rozpútala poriadna, len tak ďalej, napadlo ma že Misoo by sa mohol pripojiť k diskusii nakoľko mám nejaké info že aj on sa pokúšal ulmiť svojho focusa a s akým výsledkom, nech sa podelí.
Myslím si že problém hluku v starších FF 2, čiže medzi skôr vyrobenými je asi v použitom odhlučňovacom materiále, prípadne by mohlo ísť aj o gumové sylenbloky, ktoré práve odeľujú karosériu od náprav. Ale to by musel potvrdiť len ozajstný odborník.
Ja zatial vyskúšam nejakú izolačnú hmotu, a potom uvidím aký to bude mať dopad.Inak už som našiel na nete rozne predajne ponúkajúce rôzne tlmiace hmoty, no tie ceny ma veru nepotešily.
Vidím že debata sa rozpútala poriadna, len tak ďalej, napadlo ma že Misoo by sa mohol pripojiť k diskusii nakoľko mám nejaké info že aj on sa pokúšal ulmiť svojho focusa a s akým výsledkom, nech sa podelí.
Myslím si že problém hluku v starších FF 2, čiže medzi skôr vyrobenými je asi v použitom odhlučňovacom materiále, prípadne by mohlo ísť aj o gumové sylenbloky, ktoré práve odeľujú karosériu od náprav. Ale to by musel potvrdiť len ozajstný odborník.
Ja zatial vyskúšam nejakú izolačnú hmotu, a potom uvidím aký to bude mať dopad.Inak už som našiel na nete rozne predajne ponúkajúce rôzne tlmiace hmoty, no tie ceny ma veru nepotešily.
FF 2,benzín
- killerhammer
- Test driver
ono to mozno k niecomu jeBoban píše:My néééé![]()
![]()
![]()
![]()
, já už to nevydržel
![]()
No uznej než rozdělávat půl auta a bastlit něco, co pak nebude vůbec k ničemu

ale lexus z toho asi nebude

ja som len odpovedal, na ten tlmiaci kryt pod kapotou, ze to asi velmi nepomoze, kedze nepomoze ani ked sa to pokusis cele "profesionalne" utlmit

to je cele

btw, ze to radio sony so 6 repro hra dost nahovno ked si ho vypeciem aby som nepocul ten poondiaty hluk

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já takhle kdysi tlumil 120cu, všude sem olepil takovej hustej molitan a kam sem mohl, sloupky a tak sem nastříkal pu pěnu takovou co nenabejvá, to ti jako rada k ničemu nepomůže, ale znát to bylo moc.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Test driver
8 repro,ked uzkillerhammer píše:ono to mozno k niecomu jeBoban píše:My néééé![]()
![]()
![]()
![]()
, já už to nevydržel
![]()
No uznej než rozdělávat půl auta a bastlit něco, co pak nebude vůbec k ničemu
![]()
ale lexus z toho asi nebude
ja som len odpovedal, na ten tlmiaci kryt pod kapotou, ze to asi velmi nepomoze, kedze nepomoze ani ked sa to pokusis cele "profesionalne" utlmit![]()
![]()
![]()
to je cele![]()
btw, ze to radio sony so 6 repro hra dost nahovno ked si ho vypeciem aby som nepocul ten poondiaty hluk. to tu ani nejdem pisat, lebo ma ukamenujete
![]()
![]()

Opät musim oponovat,lebo hudba v GHIA X je skutocne to najlepsie ozvucenie,ake som v nizsej strednej triede pocul a nemuseli by sa za nu hanbit ani luxusnejsie znacky....,alebo budes opät tvrdit,ze GOLF 5 ma lepsie ozvucenie

Killerhammer sorry,ale uz teraz viem,ze chyba nebude vo Focuse,ale ......

Zlte sluchadla su pre teba potom idealne

- killerhammer
- Test driver
neviem, ja mam v HaTaPke 8 repro, koncernovy CD player a hra mi to tam "subjektivne" lepsiezirafak píše: Killerhammer sorry,ale uz teraz viem,ze chyba nebude vo Focuse,ale ......![]()
![]()
Zlte sluchadla su pre teba potom idealne![]()
![]()

urcite by ale este pomohlo +2 repro uplne dozadu lebo tie repraky vo dverach to cele neozvucia

(a dsp, balance, fade som si samozrejme ponastavoval

nejdem sa uz dalej hadat, ako hovorim, kazdy ma ine naroky na auto

- marek78
- Nováček
Kamos o ktoreho Fofe2 som pisal ma tarajsiu vypradajovu-akciovu verziu (September 07), mozno tie vo vyssich vybavach maju lepsie odhlucnenie, ale tato verzia je fakt hlucna a to nie som nejak fajnovy a ani som nesedel v Lexuse ze by som chcel porovnavatkismod píše:Zdravím Vás.

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No věř mi Lexus je super propracovaný auto do detailů a tichý je až moc,teda když ti zrovna nenadává ,že nejsi připoutany a to anglicky 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nebo vybírá ty vhodná 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- zahys
- Nováček
Tak jsem si četl příspěvky a podělím se taky o své zkušenosti.
Co se týče hluku, tak jsem jezdil ve fofo1, potom v superbu a ted momentálně v fofo2. Nejméně hlučný byl superb, to je logické, potom fofo 1, a nakonec fofo 2. Souhlasím, že fofo2 je hlučnej jak prase, a to jsem tam měl víc pneumatik, prostě v automobilkách se šetří na všem, fofo2 je prostě oproti jedničce ošizenej ve všech směrech, jen interiér zlepšili. Plasty jsou měkký, plechy taky.....Ale pořád mě u fordu přitahuje design a jízdní schopnosti (pokud pominu ten hluk). Ve fordu prostě všechno sedne do ruky.
Co se týče reprosoustavy: Ford úplně válcuje škodovku, v superbu origoš rádio symphony hrálo dosti špatně, v kámošové octávce hrálo ještě hůř, forďácká reprosoustava je super, lepší sériovou reprosoustavu jsem zatím u žádné značky nenašel.
Co se týče hluku, tak jsem jezdil ve fofo1, potom v superbu a ted momentálně v fofo2. Nejméně hlučný byl superb, to je logické, potom fofo 1, a nakonec fofo 2. Souhlasím, že fofo2 je hlučnej jak prase, a to jsem tam měl víc pneumatik, prostě v automobilkách se šetří na všem, fofo2 je prostě oproti jedničce ošizenej ve všech směrech, jen interiér zlepšili. Plasty jsou měkký, plechy taky.....Ale pořád mě u fordu přitahuje design a jízdní schopnosti (pokud pominu ten hluk). Ve fordu prostě všechno sedne do ruky.
Co se týče reprosoustavy: Ford úplně válcuje škodovku, v superbu origoš rádio symphony hrálo dosti špatně, v kámošové octávce hrálo ještě hůř, forďácká reprosoustava je super, lepší sériovou reprosoustavu jsem zatím u žádné značky nenašel.