Béžový interiér
- salko
- Nováček
Zdar.taky mám béžový interiér.Je ale pravda že to dá dost prace ho ochránit před dětma.Ale když se vše vysaje a vyčistí ja to pohled k nezaplacení.Mám černýho sedana a vypadá to elegantně.Také jsem rád že je zde světlych interiéru víc a nemám starosti i radosti sám. 

ford focus-sedan 1.8Tddi-11/01 66kW černá met.
- vcedula
- .
pekny kusok. Bezovy interier spravi vela, je to nieco ine. Mam tiez bezovy interier v mojom fofo. Mam ho 5 mesiacov a stale sa z toho este vytesujem. Neboj, aj ked sa zaspini, tak po vytepovani to zmizne a bude ako novy.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Milous
- Nováček
Jsem rád, že nejsem se světlým interiérem postižen sám. Když jsem si byl pro auto v německu a majitel (důchodce) otevřel dveře, přestal jsem dýchat (neviděl jsem do té doby ani jednu fotku, neb děda neuměl s internetem, tak jsem jel na blint jen dle popisu z netu a telef. rozhovoru). Sedl jsem si opatrně do toho a připadal jsem si jak v letadle. Když jsem vystoupil a zabouchnul dveře, děda hned přiskočil, vytáhnul kapesník a očistil z rámečku okna můj otisk prstu. Navíc stav tachometru ukazoval 22800km a v kufru sada zimních, téměř nejetých kol - nebylo co řešit. Auto jsem koupil. Byla to láska na první pohled. Zajímavý ale je, že ačkoliv je to výbava GHIA, tak nemám palubní PC. Ten jsem ale vzhledem ke stavu auta oželel.
Světlýho jsem se vždy taky bál, ale musím uznat, že po 4 měsících co mám auto doma jsem nadmíru spokojen, a kupodivu je na světlým vidět míň prachu, než na černým povrchu. A to světlo, který je uvnitř káry je úžasný. Kdo světlou neokusí, neví o co přichází...
Světlýho jsem se vždy taky bál, ale musím uznat, že po 4 měsících co mám auto doma jsem nadmíru spokojen, a kupodivu je na světlým vidět míň prachu, než na černým povrchu. A to světlo, který je uvnitř káry je úžasný. Kdo světlou neokusí, neví o co přichází...
Ford Focus combi 1,6 74kW, GHIA, silver, r.v. 08/2003
-
- Zkušený
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
svetly interier je parada.Dava autu uplne ineho ducha. Ja som sa do nho okamzite zalubil, ked som ho videl v Titanium verzii. Pocital som s tym, ze budu s tym spojene problemy typu "vsetko sa hned zaspini" a podobne, ale doteraz som to nepostrehol. Ked pri nastupovani do auta suchnes nohou o dvere tak tam nechas taku istu smuhu ako na tmavom interieri. Ked si do vnutra zanesies blato tak je tak isto vidiet ako na tmavom. A ako pisal aj misoo, ked sa ti na sedadle roztecie sviecka, tak to spravi taky isty flak ako na tmavom.
A za ten cas som zistil este aj vyhody oproti tmavemu. Ten prach je svata pravda. Palubnu dosku mam tmavu, tam je vidiet vsetok prach. Inde je to ok. Cez leto sa auto nezohrievalo az tolko. Hlavne na sedadla som si mohol hned sadnut, nepalili. Horsie to bolo s volantom, ten bol horuci.
Takze teraz mozem len konstatovat, ze svetly interier je super a ten kto sa toho boji tak robi velku chybu.
A za ten cas som zistil este aj vyhody oproti tmavemu. Ten prach je svata pravda. Palubnu dosku mam tmavu, tam je vidiet vsetok prach. Inde je to ok. Cez leto sa auto nezohrievalo az tolko. Hlavne na sedadla som si mohol hned sadnut, nepalili. Horsie to bolo s volantom, ten bol horuci.
Takze teraz mozem len konstatovat, ze svetly interier je super a ten kto sa toho boji tak robi velku chybu.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ramon
- Nováček
-
- Nováček
Re: Béžový interiér
Presne o bezovom interieri rozmyslam. Len sa obavam ani nie uspinenia, ale skor dalsieho predaja. ze ked ho po case budem chciet predat, tak ta svetla farba by mohla byt problem. Alebo neopodstatnena obava?
- HORST
- Test driver
Svetly interier je asi otazka nazoru jednotlivce, kaźdemu se libi neco jineho, takze myslim, ze pri dalsim prodeji by urcite nemel byt problem. Je asi dost lidi, kterym se "svetly" zamlouva.
Ale to uz ted uvazujes o prodeji, neni to zbytecne brzo?
Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko!!!

Ale to uz ted uvazujes o prodeji, neni to zbytecne brzo?

Nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko!!!

- vaporx
- Nováček
tak takový interier mam taky, a na to jak jsem se bál že se to bude špinit, tak zatím poho
-
- Nováček
Zdravím všechny. Zdovolením jsem se přidal do tohoto fora a jen jsem chtěl sdělit že mám taky světlí interiér. Takže koukám že nakonec nás je tu dost.