zirafak píše:Vlastnost motorov 1,8 benzin
Ale musí to jítnějak odstranit

zirafak píše:Vlastnost motorov 1,8 benzin
Vše vyčištěné a auto stálo maximálně 5 dníDalis píše:tak pokud ti to začlo dělat až ted, tak je určitě někde chyba...škrtící klapu si vyčistil....a co volnob. ventil, předpokl. že taky když piše do tohoto tematu. nestálo auto dlouho?? neodpojovals baterku?? nejaká změna na autě, cokoli co by to mohlo ovlivnit?....
Co se tam vlastně šteluje? Myslel jsem, že to jenom vyměním a je po ftákáchpetulak píše:Já jsem tam dával orig. od Forda, ale musel jsem si stejně doštelovat, Stál 2 328.
Těm červeným písmenkám nerozumím!!! Jinak snímač detonačního spalování maj jen 1.6 a 1.4 ZETEC-SE. Tak že stejně nevím co tam máš za motor?? Dále jen stále vlákno PROBLÉM S OTÁČKAMI.cargy píše:Porusene podmienky inzercie!!! Sem ho vymenil a nic. Pak dyagnostyka rekla ze prej semzor klepani. Tak sem zvedavej co a jak kdys dam novej senzor. Pochybuji ze mi ho ve fordu vezmou spatky
.
Tak jsem to dnes vyřešil zatím sem ujel 150km a všechno je v pohodepetulak píše:Lašty- ten volnobě. ventil nemá cenu čistit. To vyčištění je jen na chvilku. Když začne blbnout a je to opravdu on, je lepší dát nový. Já jsem dal nový,ale stejně jsem si ho musel seřídit. Podívej na stránku--PROBLÉM S OTÁČKAMI--. Tam moji anabázi s volnoběhem popisuju. FF-1,8 16V - ZETEC-E. SPORT
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host