Příspěvek
od Culex42 » 18.08.2009 12:49
uz sme to rozoberali v inom vlakne, ale neviem kde. ludia si mylia Trend a Trend. Trend je prvotne stupen vybavy a neznamena, ze je to automaticky sportova verzia. len pre specialne kombinacie a vyrobne serie bolo mozne mat vybavu Trend v sportovej verzii. nemam k dispozicii VIN nejakych povedzme 1.8 TDCi kombikov vo vybave Trend, aby sa to dalo presne povedat, ale v MicroCate je to vzdy velmi presne rozpisane aj s typom prevodovky. podla toho si mozeme porovnat co tam je. ale osobne sa mi nezda, ze by povedzme takato kombinacia mala byt sportova, resp. s inou prevodovkou. myslim, ze sa to tyka/tykalo len benzinovych 1.6 a 1.8. teda sportova verzia vybavy Trend, aby som bol uplne presny.
mozeme skusit spravit tabulku, ale nie podla otacok pri rychlosti, ale najprv podla specifikacie v MicroCate.
1.6 - benzin - Trend - hatch: 5-rychl. manual B5/IB5 (staly prevod 4.06) - (ten je moj a je sport)
1.8 - benzin - Trend - hatch: ??
1.6 - benzin - Trend - kombi : ??
1.8 - benzin - Trend - kombi : ??
1.6 - nafta - Trend - hatch : ??
1.8 - nafta - Trend - hatch : ??
1.6 - nafta - Trend - kombi : ??
1.8 - nafta - Trend - kombi : ??
dajte udaje, doplnime, uvidime. ospravedlnujem sa pripadnym majitelom sedanov, ze tu nie su, ale asi ich az tolko nebude :o) teda neviem, aku masinu ma spigot, lebo to je jediny sedan, ktory poznam :o)
ak by sme mali ist do porovnania otacok, urcite by som to nerobil na 5-ke. navrhujem stanovit kontrolny bod na 3-tom prevodom stupni pri rychlosti 100 km/h. a mozeme doplnit otacky. co sa tyka obutia, vonkajsi rozmer by mal byt ten isty a hoci iste rozdiely by boli, urcite by neboli take velke, ako keby bola ina prevodovka, to by sme museli vidiet hned.