Tak to vypadá , že ty ho máš ( nebo přesněji měl) jak jsi sním byl spokojený, trošku to prosím rozveď - co spotřeba, spojka, ... . A od koho ten power box máš? DíkAhmed píše:Power box je fajn vec, dokud ti ho z auta nekdo neukradne![]()
Preprogramovani ridici jednotky muze byt lepsi, ale dost velky problem je s cerpadlem, protoze pokud ti odejde a vymenis ho, tak ti to zacne delat bordel a musis to znova nechat preprogramovat.
Bitpower- u těch jsem dělal chipování auta, 1,8 benzín, ze 115 na 129, mám green twister a je to paráda. není to nárust jak u nafty ale je to poznat. ještě race svody a jsem spokojen, jenže stojí okolo 13 tisíckostik píše:kámoš má TDDi 66/90Ps/200Nm chipnuté na 89kw/122Ps/275Nm a věř že je to pořádný rozdíl! Zvýšila se tedy malinko dýmivost,ale ten zátah je neporovnatelný,při minimálně stejné spotřebě...Pc mu ukazuje max. o0,5l/100 víc než při serii
No už s tím jezdí přes 2roky denodenně a zatím vše tak jak má být...
Má to od Bitpower-u (http://www.bitpower.cz),ted se cena pohybuje mezi 10-12tis... Ale jistý si uplně nejsem
Máte prosím s touto firmou někdo nějakou zkušenost?Cena za power box je oproti konkurenci dost levná né?big_bart píše:Koukni se na http://www.cztuning.cz/index.php?action ... katid=1013 snad ti to pomuze kdyz chces investovat do 10000 kč a rovnou ti to tam namontujou.Roman-Jicin píše:Opravdu nemáte někdo chip na TDCI 74 kw? Já do toho chci jít, ale zatím čtu spíš negativa ! Myslím, že za 10 tis. ta sranda snad za to stojí nebo ne? Ozvě te se prosím někdo kdo to máte, dík
a co kdyz je to 1-2-3- do omezovace ?pelen píše: Obcasne vyuziti plneho vykonu snizi zivotnost motoru ......
príspevok presunuty sem, zbytočne založene vlakno zmazanematobp píše:jedná sa o motor 85kW/115ps-informoval som sa na jeden chip len sa mi zdá dosť veľké zvýšenie výkonu
Dobry den,
Uprava je mozna, a to s narastom vykonu cca 24KW (33PS)
a krutiaceho momentu 85Nm. Cena upravy je 5000,- bez DPH.
Upravuje sa software riadiacej jednotky motora a uprava trva priblizne 2 hodiny.
Upravou riadiaceho software sa zmeni najviac priebeh krutiaceho momentu
motora, cim sa dosiahne lepsia pruznost motora, hlavne v nizsich otackach.
Upravou sa neskracuje zivotnost agregatu.
Na nami nainstalovany software poskytujeme neobmedzenu zaruku.
čo si o tom myslíte?dík za radu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host