tiez si to myslimpokud ste nekdo videli jak vypada vzduchac po 15tis km tak ho pri vymene oleje vymenite vzdycky a po 4 vymenach mas prachy zpatky

tiez si to myslimpokud ste nekdo videli jak vypada vzduchac po 15tis km tak ho pri vymene oleje vymenite vzdycky a po 4 vymenach mas prachy zpatky
A pak na něho bude cákat všechen bordel zpod auta i z aut jedoucích před Tebou.djcraty píše: ... protáhnout někam do spod masky k mřížce aby foukal čistě studenej vzduch...
Cákat bordel zpod auta? Nevim jak ty, ale já mam pod motorem plastovej kryt, aby mi tam tenhle "bordel" nelítal. Každej ať si to udělá podle sebe.. klidně si tam nastrkejte punčochu místo filtru. Jen jsem řekl svůj názormiki21 píše:A pak na něho bude cákat všechen bordel zpod auta i z aut jedoucích před Tebou.djcraty píše: ... protáhnout někam do spod masky k mřížce aby foukal čistě studenej vzduch...![]()
Motor možná pude trochu líp za plynem v nižších otáčkách, ale na výkonu to poznáš asi těžko. To pak stačí dát jiné gumy, natankovat jiný benzín a je to to samé![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti