Tajný to není - dělal jsem si ho a je z nerezovýho plechu.tapa píše:Fuksi.Ten kryt na filtr mas kupovanej?Kolik jsi za nej dal jestli to neni tajny?

romosch píše:Jo přesně tohle jsem myslel!Fuks píše:Myslíš nechat spodek bedny s orig přívodem a dát ještě jeden přívod protažený za světlem do nárazníku - mřížky. V pohodě vzduchu bude dost.
A pak přez ten filtr bych udělal nějaký kryt aby k němu nešlo teplo od motoru.![]()
Fuks píše:romosch píše:Jo přesně tohle jsem myslel!Fuks píše:Myslíš nechat spodek bedny s orig přívodem a dát ještě jeden přívod protažený za světlem do nárazníku - mřížky. V pohodě vzduchu bude dost.
A pak přez ten filtr bych udělal nějaký kryt aby k němu nešlo teplo od motoru.![]()
A ten kryt chytneš k spodku ty bedny. Takhle to už tady někdo psal, myslím KUTAC. Je to dobrý řešení a pak sem dej fotku.
Děkuji za pochvalu!Fuks píše:to romosch:
Koncovky na výfuk děláš bezvadný, tak tohle zvládneš hravě. Jestli se mi podaří dostat na KŘIVONOSKU, tak bych Ti přivez broušený nerez plech. No to se ještě domluvíme. Ty máš ale asi možnost si ho sehnat, co?
Tak nic, je vidět, že máš úplně jiný možnostiromosch píše:Děkuji za pochvalu!Fuks píše:to romosch:
Koncovky na výfuk děláš bezvadný, tak tohle zvládneš hravě. Jestli se mi podaří dostat na KŘIVONOSKU, tak bych Ti přivez broušený nerez plech. No to se ještě domluvíme. Ty máš ale asi možnost si ho sehnat, co?![]()
![]()
To s tím plechem zkovej pro někoho jiného,já mám možnost jakýkoliv nerez plech a nechám si ho rovnou vypálit na laseru i s nějakým pěkným nápisem
třeba ( MÁMA )![]()
![]()
![]()
Ne třeba FORD-FOCUS.CZ
No já bych řekl že snad jo,ale ještě nevíš jak se mi to povede!UcuLeLembo píše:to romosh: to když si to budeš dělat myslíš ža by se našel kousek i pro mě
Super,zatim díky moc.Koncovky ti byly pochváleny tak myslím že se dílo podaříromosch píše:No já bych řekl že snad jo,ale ještě nevíš jak se mi to povede!UcuLeLembo píše:to romosh: to když si to budeš dělat myslíš ža by se našel kousek i pro mě
Aby to nebyl nějakej hnus,až to bude tak pošlu fotku a ty mi řekneš!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti