Nazdar, daj pozor na tie žhaviče. Neviem prečo Ti menili iba jeden no odporúča sa meniť všetky naraz, pretože pri výmene iba jedného začnú ostatné odchádzať jeden po druhom.melos píše:Podavam zpravu o servise v AutoViki ve Zline. Rozvodova sada, palivovy filtr, jedna zhavici svicka a prace. vysledna cena 5899:) Prijemni, ochotni. Ted jen jezdit a cekat jestli to udelali spravne:)
Rozvody - kompletni info na straně 62
- Hugo72
- Junior

Re: rozvody viki zl
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...

- melos
- Nováček

Jeden byl spatny na druhem valci, hur mi to startovalo pokud sem parkoval venku. Jinak ostatni byly dobre. No uvidim.Hugo72 píše:Nazdar, daj pozor na tie žhaviče. Neviem prečo Ti menili iba jeden no odporúča sa meniť všetky naraz, pretože pri výmene iba jedného začnú ostatné odchádzať jeden po druhom.melos píše:Podavam zpravu o servise v AutoViki ve Zline. Rozvodova sada, palivovy filtr, jedna zhavici svicka a prace. vysledna cena 5899:) Prijemni, ochotni. Ted jen jezdit a cekat jestli to udelali spravne:)
Ford Focus Kombi 1.8 TDCi, 85kW, 115PS r.v. 2002
- Lesi
- Nováček

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Prostě nežhavil, tak proč by měnily všechny když ostatní žhavěj jak maj.....nemaj spolu nic společnýho, prostě odejde a nezáleží na ostatníchHugo72 píše:Nazdar, daj pozor na tie žhaviče. Neviem prečo Ti menili iba jeden no odporúča sa meniť všetky naraz, pretože pri výmene iba jedného začnú ostatné odchádzať jeden po druhom.melos píše:Podavam zpravu o servise v AutoViki ve Zline. Rozvodova sada, palivovy filtr, jedna zhavici svicka a prace. vysledna cena 5899:) Prijemni, ochotni. Ted jen jezdit a cekat jestli to udelali spravne:)
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Hugo72
- Junior

TO: Jozkablack
Z praxe /nie je to môj výmysel/ je preukázané, že potom tie staré, ktoré neboli menené odídu jeden po druhom.
Mne osobne je to jedno či tam tie staré nechá (a je mi jasné, že žhavia, ale..../ je to čisto jeho osobná vec.
Bolo by zaujímavé, keby ich tak po 1-2 mesiacoch premeral a napísal koľko z tých starých odišlo do večných lovíšť....

Z praxe /nie je to môj výmysel/ je preukázané, že potom tie staré, ktoré neboli menené odídu jeden po druhom.
Mne osobne je to jedno či tam tie staré nechá (a je mi jasné, že žhavia, ale..../ je to čisto jeho osobná vec.
Bolo by zaujímavé, keby ich tak po 1-2 mesiacoch premeral a napísal koľko z tých starých odišlo do večných lovíšť....
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to slyšim prvně...já měnil minulou zimu jeden žhavič, byl mrtvej a do teď mi všechny ostatní žhavěj jak maj! Bylo to na Fiestě, která je denně v provozu s minimálně dvěma starty denně. Nedávno jsem je nechal měřit a jsou v pohodě!
"edit chmelko:zmazana zbytočna citacia,ktorá priamo navazuje na príspevok nad nou" 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Neni jedinej důvod proč by odcházeli ty starý kvuli tomu že jeden je novej, snad že by umřely závistí
že je jeden mldaší! Jasně že odejdou, všechno jednou zhebne. Vyjímka nejsem....kámoš se za mnou stavil v hospodě jestli se mi někde neválí žhavič, že mu to startuje na tři válce....a to bylo někdy na jaře. do dneška ho tam má a ty ostatní aspoň co vim ještě nechcíply. Ale nechme toho....tohle je vlákno o rozvodech a na tomhle se neschodnem. Jde jen o zkušenosti nás všech a Ty naše se lrozcházej.
- Hallogen
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No..když rozvod,tak rozvod...manží vážně vyhrožuje..tak si říkám,že po třiceti letech by to fakt chtělo vyměnitJozkablack píše:Neni jedinej důvod proč by odcházeli ty starý kvuli tomu že jeden je novej, snad že by umřely závistíže je jeden mldaší! Jasně že odejdou, všechno jednou zhebne. Vyjímka nejsem....kámoš se za mnou stavil v hospodě jestli se mi někde neválí žhavič, že mu to startuje na tři válce....a to bylo někdy na jaře. do dneška ho tam má a ty ostatní aspoň co vim ještě nechcíply. Ale nechme toho....tohle je vlákno o rozvodech a na tomhle se neschodnem. Jde jen o zkušenosti nás všech a Ty naše se lrozcházej.
Focus 2020 1,0 ecoboost 92KWk bílý
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
Focus 2011 1.6 TDCi 66@83KW, samozřejmě bílý
Focus 2002 ,TDCi 85 KW,bílý combi,.. dolítáno[/color]
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- giacomo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
..no ono to sem sice nepatří.. vlákno je o rozvoďáku ..ale když už to tu řešíte..
..taky nevidím důvod, proč by měly odcházet ostatní žhaviče po výměně jednoho ..to že odejdou ostatní je spíš tím, že pokud je tam kdysi dal někdo najednouu ..a odejde jeden, tak ten jeden je první vlaštovka a oznamovatel, že mají životnost za sebou a postupně odejdou všechny ..to že se nějak ovlivňují nebo si říkají ostatní válce "hele ten má nový žhavení ..necháme chcípnout ty naše a dostaneme nový taky" je podle mě absolutní blbost
..
..taky nevidím důvod, proč by měly odcházet ostatní žhaviče po výměně jednoho ..to že odejdou ostatní je spíš tím, že pokud je tam kdysi dal někdo najednouu ..a odejde jeden, tak ten jeden je první vlaštovka a oznamovatel, že mají životnost za sebou a postupně odejdou všechny ..to že se nějak ovlivňují nebo si říkají ostatní válce "hele ten má nový žhavení ..necháme chcípnout ty naše a dostaneme nový taky" je podle mě absolutní blbost
- Lesi
- Nováček

Tak přeruším asi na chvilku žhaviče, se omlouvám
Tak jsem ve čtvrtek vyměnil rozvody. Díly od Štangla, cena sady 2100kc, kaladka byla od stejného výrobce, jen neměla vyražené logo Ford, řemen byl od jiné firmy. Cena práce 1000kc, kamarádův servis, hlavně jsem při tom mohl být, tak dobrý, že vím co se dělo
Tak jsem ve čtvrtek vyměnil rozvody. Díly od Štangla, cena sady 2100kc, kaladka byla od stejného výrobce, jen neměla vyražené logo Ford, řemen byl od jiné firmy. Cena práce 1000kc, kamarádův servis, hlavně jsem při tom mohl být, tak dobrý, že vím co se dělo