programatori na foru
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: programatori na foru
Zeptám se tady. Mám mp4 soubory a chtěl bych je dát na dvd ve formátu, ktarý přečte dvd přehrávač. Jak na to. Nero to asi neumí, že? Předem ď.
Naposledy upravil(a) petersbond dne 05.11.2008 15:51, celkem upraveno 1 x.
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- Stehnak
- Test driver
Kdyz chces opravdu jen Mpeg4 (napr 700 MB filmy s koncovkou souboru ".avi") preklopit do DVD formatu tak pouzij napriklad:
Easy Avi/Divx/Xvid to DVD Burner 2.4.5
Je to velmi jednoduchej program (das do mechaniky prazdne DVD-R nebo +R nebo -RW nebo +RW, nactes programem film a kliknes na "Divx to DVD" knoflik o opstatni se postara program a DVD vypalovacka. Jak rychel zalezi predevsim na rychlosti Tveho PC procesoru. Na mem starickem 2 GHz Athlonu to je tak 1:1), ale nepocitej s tim ze Ti trebas prida externi titulky ktere mas k filmu primo do obrazu tak, aby jsi je mel i na DVD verzi "primo v obrazu".
Tento program je vhodnej jen na cesky dabovane filmy (nebo aj anglicky, ale zapomen na titule ktere jsi u "avi" verze mel...)
Program "sezenes" na netu, sezenes tak i dalsi nutne "cisla" k jeho plnemu provozu. Bez techto "cisel" To program zkonvertuje a vypali na DVD prvnich 15 minut a pak slus.
Easy Avi/Divx/Xvid to DVD Burner 2.4.5
Je to velmi jednoduchej program (das do mechaniky prazdne DVD-R nebo +R nebo -RW nebo +RW, nactes programem film a kliknes na "Divx to DVD" knoflik o opstatni se postara program a DVD vypalovacka. Jak rychel zalezi predevsim na rychlosti Tveho PC procesoru. Na mem starickem 2 GHz Athlonu to je tak 1:1), ale nepocitej s tim ze Ti trebas prida externi titulky ktere mas k filmu primo do obrazu tak, aby jsi je mel i na DVD verzi "primo v obrazu".

Program "sezenes" na netu, sezenes tak i dalsi nutne "cisla" k jeho plnemu provozu. Bez techto "cisel" To program zkonvertuje a vypali na DVD prvnich 15 minut a pak slus.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Píšeš o mpeg4, jakej je teda rozdíl mezi mp4 a mpeg4? Já mám mp4.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
The official filename extension for MPEG-4 Part 14 files is .mp4, thus the container format is often referred to simply as MP4.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mp4
http://en.wikipedia.org/wiki/Mp4
- petersbond
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Thank you.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nedelate nekdo nahodou s RFID cipy? Delam na to nejakou praci a potreboval bych co nejvic informaci z praxe. Predem diky i kdyz je mi jasne, ze tu nic nepribude (to by musela byt haluz, ale zkusit jsem to musel
).

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslis tie RFID cipy Z DÍLNY PEKELNÝCH JEŠTĚRŮ? tu najdes dost informacii
http://www.andele-svetla.cz/proticipove_zdroje.htm
http://www.andele-svetla.cz/proticipove_zdroje.htm
- Charon
- Junior

Good luck

https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mehturt: jj, cekam, kdy me Astar Seran zameri a da me zabit jako vesmirneho jestera
Charon: dikes, mrknu na to
Nakonec jsem si jako diplomku vybral prave tyhle cipy, ta analyza obrazu by byla moc pracna... Clovek musi jit cestou nejmensiho odporu, kdyz uz mi chybi jenom ta diplomka, vse ostatni mam uz za sebou vcetne statnic

Charon: dikes, mrknu na to

Nakonec jsem si jako diplomku vybral prave tyhle cipy, ta analyza obrazu by byla moc pracna... Clovek musi jit cestou nejmensiho odporu, kdyz uz mi chybi jenom ta diplomka, vse ostatni mam uz za sebou vcetne statnic

-
- Junior
A co bysme s nema meli delat?zewl píše:Nedelate nekdo nahodou s RFID cipy? Delam na to nejakou praci a potreboval bych co nejvic informaci z praxe. Predem diky i kdyz je mi jasne, ze tu nic nepribude (to by musela byt haluz, ale zkusit jsem to musel).
S takovym se treba dostavam domu http://obchod.hw.cz/?cls=stoitem&stiid=36679

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No jestli se s tim nekdo nesetkal v praci (otazka byla smerovana schvalne do vlakna programatoru), myslim jestli s tim nejak nepracoval na urovni SW 

-
- Junior
V praci pouzivame bezkontaktni cipy jako jednu z moznosti identifikace (osob, uctu) v ramci jisteho projektu. Nemam zkusenosti se zapisem, ty jsou bohuzel pro nas zatim nerentabilni a nejsou az tak nutne. Pokud jsme resili identifikaci napr. vyroby, expedicnich skladu, tak nadseni z rfid vzdy rychle vyprchalo a pouzily se carove kody.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
znas detaily proc? Vysoke porizovaci naklady?swm píše:...Pokud jsme resili identifikaci napr. vyroby, expedicnich skladu, tak nadseni z rfid vzdy rychle vyprchalo a pouzily se carove kody.
- yozefb
- Pokročilý
ja sa skromne pripajam, ale viac ako Admin, nie ako developer. (nearshoring)
Dufam, ze sa mi tento rok podari spravit MCSE (MS certified engineer, doteraz MS certified Admin),
este som zacal s VMware a okrajovo Citrix, servery sa daju ratat na tisice.
Ide od spravy po instalaciu od "pizzabox" 1U serverov po clustre a storage. srandy kopec
Dufam, ze sa mi tento rok podari spravit MCSE (MS certified engineer, doteraz MS certified Admin),
este som zacal s VMware a okrajovo Citrix, servery sa daju ratat na tisice.
Ide od spravy po instalaciu od "pizzabox" 1U serverov po clustre a storage. srandy kopec

Focus 1.6 16V HB 2003 silver
-
- Junior
zewl: Porizovaci ceny zarizeni jsou vicemene stejne. Hodne zjednodusene k tem carovym kodum: aby se RFID vyplatil, musi byt tagy v cene etikety anebo se musi tocit (vracet) anebo ti to musi usetrit jinde (nemusis mi kvalifikovane lidi, zpresnis evidenci). Problem je, ze zbozi musis mit oznacene EANem vzdycky, takze pak uz je to jen o tom, jestli napasovat logistiku na tistene etikety nebo to podporit jeste necim (treba RFIDem). Ono se to neda moc obecne popsat, pze to co plati nekde zcela urcite nebude platit jinde