Jestli mi někdo bude tvrdit,že Matador je na úrovni Michelinek, tak mu tu Matadorku narvu do chřtánu. Já měl na Fáčku Matador MP12 a tuhle značku nikdy více. Nejen že se na nich dělaly z boku bubliny, ale pořád mi házel volant doleva a doprava, několikrát jsem je vyvažoval a nic nepomohlo. V autorizovaném servise že mi prý vymění jednu poloosu. V druhém servise chtěli měnit tu druhou poloosu. V třetím obě poloosy a řízení!!! A pak jsem zajel za jedním pánem garážníkem,ten to zvedl, zařadili a říká...šéfe,ty gumy máte šišaté jak vejce. Proto to házení volantem. Hned na zpáteční čestě jsem zajel do pneuservisu a dal na předek 2x Michelin Energy a jaká změna pánové?ballu píše:CV některých názorech dokonce Matadorky /zimní/ dávají na úroveň mišelínek.
Volant se ani nehnul,auto jelo potichu a volantem se točilo tak lehce, že jsem si mysle,že mi tam ještě skrytě přidělali posilovač.
Teď mám Michelin EnergySaver a jsou v pohodě.Na mokru sice nic extra,ale každý přece ví,že když je mokro,tak nepoletím 200. Stejně to ani 200 nejede