Příspěvek
od David 1 » 23.03.2007 09:00
zirafak píše:Davidcalek píše:Obědnal jsem si alu kola na své FOFO a přišlo mi toto:
Alu se střadovou dírou 70,1 a má být 63,3,vymezovací kroužky samozřejmě nedodaly.
Nové matice samozřejmě taky nedošli a ET bylo 38 a má být 47,5.Takže kola vracím a nechám si poslat nové pasující.Ale zpět k ET.POkud si obědnám ET 38 tak se ptám,jestli mi to při plném obsazení nebude dřít o blatník,nebo tak podobně a ještě by mě zajímalo o kolik centimetrů je to při ET38 vystouplejší než u ET 47,5.Zítra je vracím a obědnávám nové,tak pište,pište pokud víte.Ďííííííík.
pri
ET 38 je to oproti 47,5.... o 9,5 mm viac vonku...pri predpisanej pneu a znizenom podvozku/eibach -3 cm/ ani pri extreme suchanie nehrozi,tak isto ani u neznizeneho..,ale je to uz hranicne
ET...
To co bolo za firmu,ked ti neposlali ani str.kruzky,ani skrutky?Ruky prec od nich

Seriozna firma ti v cene doda aj ventilky.
Je to pneuservis v Opavě,kde má šéf velkou slevu.Ještě to mám bez daně,takže něco uš
etřím.Ale to co mi poslali s tím,že to je na Fíka borec v servise jenom žasnul.Měl jsem střed 70,1,tak jsme hledali v katalogu na
jaké auto to pasuje,ale nic.Na krabici bylo napsáno,FORD MAZDA a VW.
Byl. Ford Focus 1,8 Tddi combi, 66 kw, r.v.99,
zelená met.
Už není ani Ford Mondeo 2.0 Tdci htb, 96 kw black metal, r.v.05
Škoda Octavia tdi 81kw htb, r.v. 02, Olivová metal.