Jak jsem koupil,tak prodávám...panther7 píše:A tj přesně naopak , vajíčko tam dám můžeš proti směru jízdy+vypnout airbag, dozadu ostatní sedáky+sedačky. A ten článek bych chtěl vidět. Z důvodu, že dítě je moc malé tak ho ve vajíčku můžeš mít u sebe-sed. spolujezdce, ale určitě sedačku+sedák NE, jelikož tam může dítě starší 12let a vyšší 150cm, pak by to ztrácelo význam-vyhláškaKota píše:Podle článku světa motorů je možné vozit díte v sedačce po směru jízdy na předním sedadle bez vypnutého airbagu.Pouze vajíčko nesmíš dát na přední sedačku s airbagem...
Dite v aute
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dite v aute
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kota: jak už jsem psal výše, tak jsi koupil dobře

Naposledy upravil(a) Skubi dne 06.10.2008 22:24, celkem upraveno 1 x.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Chobby
- Junior

Tak to je pro mě celkem novota, já žil do teď s tím, že může dopředu jen "vajco" s vypnutým airbagem. Ale i tak zůstanu u sedačky vzadu...
- panther7
- Test driver

Když to není úplně malé dítě tak je bezpečnější sedačka vlevo vzadu nebo uprostřed vzadu.
- pejsek
- Nováček

Autosedačka
A je to tady! Bejbík na cestě, a tak řeším autosedačku. Je mi jasné, že má být umístěna proti směru jízd na zadním sedadle. Pořizujeme známou kvalitní zn. Maxi-Cosi a firma nabízí i adaptér (základnu) pro bezpečnější usazení autosedačky. Máte s ním nějaké zkušenosti ?
Mám význam jej kupovat anebo stačí autosedačku přichytit "na volno" bezpeč. pásy ? Navíc jsou dva druhy adaptéru: "Easy Base" a "Easy Fix - systém uchycení IsoFix" (http://www.maxi-cosi.cz/cz/autosedacky.php.).
Tak nevím, kterou pořídit, zda má můj Fordík - sedan 2000 požadovanou výbavu. Z manuálu Ford ani webu Maxi-Cosi nejsem moudrý, poraďte, kdo něco víte ... ! Díky moc. Petr
Mám význam jej kupovat anebo stačí autosedačku přichytit "na volno" bezpeč. pásy ? Navíc jsou dva druhy adaptéru: "Easy Base" a "Easy Fix - systém uchycení IsoFix" (http://www.maxi-cosi.cz/cz/autosedacky.php.).
Tak nevím, kterou pořídit, zda má můj Fordík - sedan 2000 požadovanou výbavu. Z manuálu Ford ani webu Maxi-Cosi nejsem moudrý, poraďte, kdo něco víte ... ! Díky moc. Petr
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
pejsek: když jsem řešil sedačky pro své prcky, tak žádné adaptéry nebyly. koukni ke konkurenci jak je to s těma adaptérama (jestli je taky vyrábějí) a pak se rozhodni zda koupit či nekoupit.
uchycení "na volno" jak píšeš je běžné a dostatečně bezpečné uchycení autosedačky - dle mého názoru.
uchycení "na volno" jak píšeš je běžné a dostatečně bezpečné uchycení autosedačky - dle mého názoru.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
řekl bych, že tvůj FoFo 2000 žádnou úpravu alá IsoFix nemá stejně jako můj, takže bych to viděl na uchycení pouze bezpečnostním pásem 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
A zeptám se obecně.Pokud by auto isofix mělo,šly byste do něj?Je o tolik lepší? 
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja rozhodne. Je to zadrzny system primo navareny na kastli a mam tedy v nej vetsi duveru, nez uchyceni sedacky pasem, ktery se treba muze smyknout...
-
chmelko
- Test driver

len poopravím,že oka su navarene na konstrukciu sedaku medzi čalunenie,kde sa spaja sedak s operkou a isofix je nielen bezpečnejší,ale aj prakticky v používaní 
v compe nemam lepšiu foto ale oka su navarene na mieste ktore som vyznačil
v compe nemam lepšiu foto ale oka su navarene na mieste ktore som vyznačil
-
chmelko
- Test driver

chcel by som prekvapit brata a preto zhánam autosedačku od O-do ani neviem kolko kg sa robia
nemáte niekto doma čo už vám z nich baby vyrástlo?
nemáte niekto doma čo už vám z nich baby vyrástlo?
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak my objednali pro prcka Maxi cosi priori xp.Už jsme jí v autě testovali,je bezpečná a polohovatelná jak na sezení,tak na spaní.Máte jí někdo?