jaký zvedák - hever ???
- dezz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jaký zvedák - hever ???
Zdravím všechny,mám takový neobvyklý dotaz. Protože máme doma dvě auta ( samozřejmě,že dva Focusy ) a na každé auto máme jak letní, tak zimní kola, tak je pro mě hever dost používaným nářadím. A protože si kola přezouvám sám a to dvakrát do roka (zima,léto) tak mě nebaví s jedním heverem obíhat auto a 8x zvedat nahoru dolů, rozhodl jsem se pro nový a hlavně ne nic na závit !! Uvažuju o nějakém tom hydraulickém na kolečkách. Máte někdo doma něco takového ? Popřípadě má s takovým heverem zkušenosti ????
Ford Focus 1.6 16V Zetec r.v. 12/2000
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- herizn
- Pokročilý
- dezz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jen takovej úsměvnej zážitek s tímto heverem...
měl jsem kdysi dávno právě před výměnou kol už ani nevím na jakým autě a nechtělo se mně právě taky běhat s tím klasickým heverem okolo auta a tak jsem si v Plusu zakoupil hydr. hever na kolečkách za cca 350,- Kč...
Přišel jsem k auta, vybalil ho a mrknul do návodu, kde psali, že se má nejprve povolit nějakej závit a pak zase dotáhnout. No tak jsem dál návod nečetl, nákresek nestudoval, vzal šroubovák a povolil první šroub, na kterej jsem narazil. Bohužel, byl to špatnej šroub, z heveru se vyvalil proud oleje a hever bez něj jaksi nechtěl fungovat
Tak jsem hever zašrouboval, otřel hadrem, vložil do krabice a dojel si ho do Plusu vyměnit za jinej - ještě se mi omluvili
měl jsem kdysi dávno právě před výměnou kol už ani nevím na jakým autě a nechtělo se mně právě taky běhat s tím klasickým heverem okolo auta a tak jsem si v Plusu zakoupil hydr. hever na kolečkách za cca 350,- Kč...
Přišel jsem k auta, vybalil ho a mrknul do návodu, kde psali, že se má nejprve povolit nějakej závit a pak zase dotáhnout. No tak jsem dál návod nečetl, nákresek nestudoval, vzal šroubovák a povolil první šroub, na kterej jsem narazil. Bohužel, byl to špatnej šroub, z heveru se vyvalil proud oleje a hever bez něj jaksi nechtěl fungovat
Tak jsem hever zašrouboval, otřel hadrem, vložil do krabice a dojel si ho do Plusu vyměnit za jinej - ještě se mi omluvili
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PAJA
- Nováček
Aha, tak to jo. Jo jo, asi jedině přez nějakej podobnej profil, jako je na heveru. Pak by to neměl být problém. Ale v servisu taky auto zvedají heverem bez nějakých těch podložek, prostě za ten lem prahu.Foqus píše:hever dám pod rameno nápravy... pod práh asi jedině přes nějaký prkno, ale i tak nevim...
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.
- Obake
- Zkušený
- dezz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PAJA
- Nováček
Za 399 ho mají teďka v TESCU v Letňanech tady v Praze.dezz píše:To Obake : takže nakonec jsem ho koupil v Obi protože v "kamených" obchodech je neměli (musel bych si ho objednat). Vypadá celkem solidně, český návod + příslušenství (přiložen i atest TÜV). Všechno zabaleno v plastovém kufru. Cena 699kc
Ford Focus combi, 1.8 16V, rok 11/99 tmavě modrá metalíza.