Jak se vám sjíždí pneu na přední a zadní nápravě?
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Všecny kola byly zkontrolovány a vyvážení bylo v pořádku.Na kolik cca vyjde ta geometrie? [/quote]
Cena geometrie se pohybuje kolem 500-600 kč,- jinak for má v podstatě nulovou sbíhavost. V případě že je lehce rozhozená "a ford na ní malinko trpí" začnou se hlavně sjíždět vnitřní hrany pneumatik, Což se projeví i nepříjemným hučením.
Cena geometrie se pohybuje kolem 500-600 kč,- jinak for má v podstatě nulovou sbíhavost. V případě že je lehce rozhozená "a ford na ní malinko trpí" začnou se hlavně sjíždět vnitřní hrany pneumatik, Což se projeví i nepříjemným hučením.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Cena geometrie se pohybuje kolem 500-600 kč,- jinak for má v podstatě nulovou sbíhavost. V případě že je lehce rozhozená "a ford na ní malinko trpí" začnou se hlavně sjíždět vnitřní hrany pneumatik, Což se projeví i nepříjemným hučením.[/quote]marnovo1 píše:Všecny kola byly zkontrolovány a vyvážení bylo v pořádku.Na kolik cca vyjde ta geometrie?
Tak mě to netrápí z hlediska špatného sjíždění pneu.Ale když jedu dýl třeba po dálnici začne z toho bolet ruka.... Je to divné,že táhne a gumy jsou dobré....
- tonmen
- Nováček
- tonmen
- Nováček
Takže na geometrii potvrzena sbíhavost přední nápravy.I se seřízením mě to stálo 500 Kč.Tak věřím, že teď to budu už mít v pořádku.tonmen píše:Po výměně pneumatik jsem taky zjistil, že vnitřní strany na přední nápravě jsou mnohem více sjeté.No nic, nechám si taktéž udělat geometrii a uvidíme jaký bude výsledek.Jisté je, že příliš velký hluk, který jsem ve voze slyšel byl jednoznačně z toho důvodu. Na nových pneu, krásný klídek.
- canndale
- Zkušený
Re: Jak se vám sjíždí pneu na přední a zadní nápravě?
ja som pozrel na letne pneu a zadne gumy sjete zvonka dezen mozno 1.5 mm a vnutri 4mm pekne krasne idem na geometriu, nezda sa mi to byt normalne.. je pravda ze do zakrut chodim niekedy agresivnejsie, ale ten rozdiel zjazdenosti je velmi markantny
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- fokusacik
- Nováček
Já to ukážu prakticky v jakém stavu mám přední pneu. Zjistil jsem že jezdím jen po vnitřku a já si říkám, že to nějak špatně sedí. Normálně při nižší rychlosti cítím, jak mi to s autem háže. Lidi který vozím, mě říkají co s tím máž že ti to tak vrklá? Pozítří jdu na geometrii, tak dám vědět o kolik to bylo.
Je to Bridgestone, ještě pár km a předám je Ferarri
Je to Bridgestone, ještě pár km a předám je Ferarri
Naposledy upravil(a) fokusacik dne 23.09.2008 07:01, celkem upraveno 2 x.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No já byl na geometrii jednou a musím zaklepat...
Jinak ta guma je jasná. Ze začátku jsem myslel, že máš takovej vzorek. Mám podobnou Bridgestone.
Jinak ta guma je jasná. Ze začátku jsem myslel, že máš takovej vzorek. Mám podobnou Bridgestone.
- fokusacik
- Nováček
Tak jsem dostal glejt na to, že jsem v 5 parametrech měl geometrii rozhozenou a pneu na vyhození
- jirinp
- Nováček
Dneska jsem přezul toho myho mesíčního fofíka a jak jsem si myslel, jak mám pěkné letňáky, tak jsem zjistil, že levé přední kolo ma na vnitřku tak o 2mm méně, než vnější. Pravé kolo je sjeté rovnoměrně.
Je to geometrií - může být jen jedno kolo rozhozené?
Nebo je to špatným vyvážením?
Je to geometrií - může být jen jedno kolo rozhozené?
Nebo je to špatným vyvážením?
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
-
- Test driver
geometria....
- CODY
- Junior
přesně tak. Je to geometrie nebo můžeš mít také bouchnuté kolo, což zjištíš při vyvažování. Pokud bude v pořádku, tak jistě geometrie.
-
- Nováček
Sjíždění pneumatik ford focus
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli má někdo stejný problém se sjížděním zadních pneu dřív než těch předních?
- Marťas
- Test driver
Re: Sjíždění pneumatik ford focus
Snad jen ti, kteri nemaji dobrou geometrii nebo pouzivaji rucku casteji nez blinkry...
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- tomason
- Test driver
Re: Sjíždění pneumatik ford focus
njn jak si na to přišel měl si je nové a v zadu ,kde se nechaj jen vozit se ti ojeli více než náhon divné
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI