já tam mám šuplík, není to moc dobře vidět ale pro info to stačí http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=30blazerider píše:Tak už ho mám doma..dneska mi ho konečně dobvezli..ještě čekám na ISo konektor a plastový adaptér na zakrytí volného prostoru co tam vznikne po originálu..máte tam klasickou desku nebo šuplík?
Zkušenosti s autorádii Pioneer
- KLUSMAN
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenosti s autorádii Pioneer
FOFO I COMBI, 1,8 16 V, 05/1999, GHIA, RED PEPPER

- blazerider
- Pokročilý
Heledte hoši..potřebuju pomoct..přišli mi ISO konektory a jsem z nich akorát nasejřenej...Iso konektor na repráky sedí, ale iso na přívod mi nějak nesedí kabelama..nemáte někdo schéma kabeláže která vede z auta( z palubovky) do konektoru? a navíc mi prasknul plastovej adapter..neseděli mi packy..odkud jste si kdo kupovali rámečky a iso konektory? Z prodejny od forda nebo přes internet?
- blazerider
- Pokročilý
Zdárek..tak jsem si poradil..na netu našel schémátko kabeláže a už hraju a jsem spokojenej
Ale řeknu vám..když jedu v noci (včera jsem to vyzkoušel)..tak to rádio je podsvícený hodně slušně..je to jak když tam mám zaplou modrou žárovku 

- blazerider
- Pokročilý
jinak tady je zajímavej odkaz....http://www.fordfocus.hostuju.cz/down.html
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo to jsou stránky od člena Blue group pod nickem Tad

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Vše jsem pořídil na jednom místě u http://www.autoradio-prodejce.cz s osobním odběrem (mám to kousek):blazerider píše:odkud jste si kdo kupovali rámečky a iso konektory? Z prodejny od forda nebo přes internet?
- Pioneer DEH-P65BT
- Kabely Fofo-ISO s připojením původního ovládání pod volantem (odkaz jsem na novém webu nenašel)
- Redukce na anténu
- Rámeček s kastlíkem - V nabídce ho mají od mojí návštěvy
Když jsem zjistil, že berou zboží od http://www.stualarm.cz, požádal jsem o jeho objednání. Sami o něm nevěděli.
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Panacek si koupil nastupce toho meho radia
). Mam DEH 55 BT

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano a jsem spokojen
Kupoval jsem ho hlavně kvůli BT handsfree, možnosti připojení ovládání na volantu, přehlednosti a ovladatelnosti a trochu i podle vzhledu. Kvalitu zvuku si se svým hluchem netroufám posuzovat, stejně z 90% poslouchám rádio.

Kupoval jsem ho hlavně kvůli BT handsfree, možnosti připojení ovládání na volantu, přehlednosti a ovladatelnosti a trochu i podle vzhledu. Kvalitu zvuku si se svým hluchem netroufám posuzovat, stejně z 90% poslouchám rádio.

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja radio neposloucham vubec
). Jen MP3. Tu redukci na origo ovladani jsem nakonec nekupoval ... Sak uvidime zejtra 

- Alda
- Junior
Ahoj, mám cca 3 dny v autě Pionner DEH-2020MP a zatím supr, za málo peněz hodně muziky. Kupoval sem ho na http://www.exa.cz Zatím jen pozitiva, jediný co by mohlo být lepší je: názvy písní(ty co se nevlezou na displej) tak aby samy "běhaly", lze to jen po stisknutí tlačítka.
Toť jediná výtka k tomuto rádiu.
Toť jediná výtka k tomuto rádiu.
- bilec
- Nováček
Mne tento tyždeň príde nové rádio: http://www.pixmania.sk/sk/sk/728463/art ... tech-specs , potom dám vedieť ako hrá, iba potrebujem poradiť či budem potrebovať na zapojenie nejakú redukciu aj keď nechcem používať ovládanie pod volantom.
- Alda
- Junior
No pokud nechceš používat redukci tak stačí jen jen takovej "pinďour (myslím že se to menuje redukce na anténu - stojí pár kaček)bilec píše:Mne tento tyždeň príde nové rádio: http://www.pixmania.sk/sk/sk/728463/art ... tech-specs , potom dám vedieť ako hrá, iba potrebujem poradiť či budem potrebovať na zapojenie nejakú redukciu aj keď nechcem používať ovládanie pod volantom.
Ať slouží!

- bilec
- Nováček
Díky, už sa teším, kúpil by som si aj redukciu na ovladanie pod volantom ale zdá sa mi vcelku drahá, neexistuje aj lacnejsia alternatíva?
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ten "pinďour" je tohle a myslím, že budeš potřebovat také redukci z Fordích kabelů na ISO (za 129,-).

- lucass
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko!
Před 14 dny jsem se stal majitelem ojetého Fordu Focus. Zatím i přes nějaké problémy (totálně vybitá autobaterie, vibrace volantu a pedálů, plechové zaklepání po vypnutí motoru - to snad vyřeší úterní prohlídka servisu, jen doufám, že to nebude velká investice) spokojenost - přece jen přesedlání z Daewoo Nexia musí být znát;)
Nechtěl jsem otevírat nové téma, takže můj dotaz vložím sem: mám autorádio Pioneer DEH-2920MP, které jsem poslední rok měl namontované v původním voze. Po pročtení fóra jsem si objednal rámeček + příslušné přechodky na fordí kabeláž. Začalo šlapat hned napoprvé, rámeček jsem také zapasoval. Vyskytly se však dva problémy:
1. Po vypnutí motoru se hrající rádio vypne - logické, po opětovném nastartování zapne a začne hrát tam, kde skončilo - také chápu, ovšem po vypnutí motoru, vytažení klíčku, zasunutí klíčku a nastartování dojde k vymazání nastavení ekvalizéru, hlasitosti, ... prostě k vymazání paměti, nepamatuje si ani to, kde skončilo při předchozím vypnutí motoru. Chystám se to tedy vyřešit pokusem, že přepojím káblik (tuším, že žlutý) na stálé napětí, aby nedocházelo k vypínání po zhasnutí motoru - pak by si snad mohl už vše pamatovat;) Pokud má někdo zkušenost s tímto a řešil by to jinak, prosím o radu. Díky.
2. Druhý problém vychází z prvního: jak lze vyndat celý rámeček i s radiem?:) Oproti originálnímu rádiu nemá rámeček zdířky na odcvaknutí a vytažení. Musím to teď provést tak, že odstraním lem z autorádia a vytáhnu jen samotné rádio pomocí těch plechových táhel, co jsem dostal k rádiu, ale které jsem ztratil?:) Proto se ptám, jestli se po nich mám shánět, jinak bych to už zkusil...
Díky za rady a omlouvám se, pokud to tu na fóru už někde je - já to nenašel...
Před 14 dny jsem se stal majitelem ojetého Fordu Focus. Zatím i přes nějaké problémy (totálně vybitá autobaterie, vibrace volantu a pedálů, plechové zaklepání po vypnutí motoru - to snad vyřeší úterní prohlídka servisu, jen doufám, že to nebude velká investice) spokojenost - přece jen přesedlání z Daewoo Nexia musí být znát;)
Nechtěl jsem otevírat nové téma, takže můj dotaz vložím sem: mám autorádio Pioneer DEH-2920MP, které jsem poslední rok měl namontované v původním voze. Po pročtení fóra jsem si objednal rámeček + příslušné přechodky na fordí kabeláž. Začalo šlapat hned napoprvé, rámeček jsem také zapasoval. Vyskytly se však dva problémy:
1. Po vypnutí motoru se hrající rádio vypne - logické, po opětovném nastartování zapne a začne hrát tam, kde skončilo - také chápu, ovšem po vypnutí motoru, vytažení klíčku, zasunutí klíčku a nastartování dojde k vymazání nastavení ekvalizéru, hlasitosti, ... prostě k vymazání paměti, nepamatuje si ani to, kde skončilo při předchozím vypnutí motoru. Chystám se to tedy vyřešit pokusem, že přepojím káblik (tuším, že žlutý) na stálé napětí, aby nedocházelo k vypínání po zhasnutí motoru - pak by si snad mohl už vše pamatovat;) Pokud má někdo zkušenost s tímto a řešil by to jinak, prosím o radu. Díky.
2. Druhý problém vychází z prvního: jak lze vyndat celý rámeček i s radiem?:) Oproti originálnímu rádiu nemá rámeček zdířky na odcvaknutí a vytažení. Musím to teď provést tak, že odstraním lem z autorádia a vytáhnu jen samotné rádio pomocí těch plechových táhel, co jsem dostal k rádiu, ale které jsem ztratil?:) Proto se ptám, jestli se po nich mám shánět, jinak bych to už zkusil...
Díky za rady a omlouvám se, pokud to tu na fóru už někde je - já to nenašel...
Ford Mondeo 1.8 TD MKII, kombi, 66 kW, 01/1998, fialová metalíza
Daewoo Nexia 1.5 MPi, hatchback, 55 kW, 04/1995, zelená metalíza
Daewoo Nexia 1.5 MPi, hatchback, 55 kW, 04/1995, zelená metalíza