zatim jsem nastříkala jenom ty větrací trojůhelníčky,potom středovej panel,ty úchytky na dveřích,mřížky od repráku už bohužel byly nastříkaný(jinak bych je nechala černý),okolo řadičky to mam taky nastříkaný.ještě chci dát na stříbrno ten plast okolo budíků a taky okolo rádia.Nejdřív to brousim jemnym brusnym papírem pod vodou pak to odmastim technickym benzínem,ptom to stříknu základem na plasty,na to stříbrnou barvu(asi dvě vrsty podle toho jak to kryje) a na konec lakem.romec píše:Čo všetko striekaš? Aj to potom lakuješ?
ochranné lišty dveří
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- Snímek 040.jpg (44.5 KiB) Zobrazeno 5536 x
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Lišty jsem zrovna včera dával zpátky na auto už v barvě. Nacvaknutý nebyly vůbec, jenom jsou tam 3 dírky, aby to přesně pasovalo. Jinak jsou přilepený oboustranou lepící páskou. Nejhůř jde ze začátku tu lištu na tom širšim konci nějak šikovně odchlípnout, aby se nepoškodil lak. Jakmile už je kus tý pásky odtrženej, jde to sundat celkem bez problému. Na odstranění zbytků pásky z lišt a dveří je docela dobrej fígl, tak kdyby někdo potřeboval vědět písněte 

Ford Focus 1.8 TDCi - 74 kW - r.v. 2004
Ford Focus 2.0i Trend - 96 kW - r.v. 1998 - PRODÁN

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jááááááááááááááááá nemáš fotkyPaJaS píše:Lišty jsem zrovna včera dával zpátky na auto už v barvě. Nacvaknutý nebyly vůbec, jenom jsou tam 3 dírky, aby to přesně pasovalo. Jinak jsou přilepený oboustranou lepící páskou. Nejhůř jde ze začátku tu lištu na tom širšim konci nějak šikovně odchlípnout, aby se nepoškodil lak. Jakmile už je kus tý pásky odtrženej, jde to sundat celkem bez problému. Na odstranění zbytků pásky z lišt a dveří je docela dobrej fígl, tak kdyby někdo potřeboval vědět písněte
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak postup jsem zrovna nedokumentoval
ale v mobilu mam fotku auta se sundanýma lištama, tak jí sem pak když tak hodim. Na to odstranění těch zbytků pásky mi v lakovně poradili, abych si koupil menší silenblok do motoru. Potom jsem z jedný strany odříznul to železo co je tam zalisovaný, z druhý strany tam našrouboval delší šroub s uříznotou hlavou, takže mi z toho vzniknul jakoby gumovej kotouček. Pak už jen upevnit do vrtačky a hurá na to
Chce to mít akorát pevnou ruku, dělat občas přestávky, aby ta guma trochu vychladla a hlavně to jde bez poškození laku 

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
juu tak to sem potom hoď a nemáš zkušenosti i se sundaváním kliky dveří???PaJaS píše:Tak postup jsem zrovna nedokumentovalale v mobilu mam fotku auta se sundanýma lištama, tak jí sem pak když tak hodim. Na to odstranění těch zbytků pásky mi v lakovně poradili, abych si koupil menší silenblok do motoru. Potom jsem z jedný strany odříznul to železo co je tam zalisovaný, z druhý strany tam našrouboval delší šroub s uříznotou hlavou, takže mi z toho vzniknul jakoby gumovej kotouček. Pak už jen upevnit do vrtačky a hurá na to
Chce to mít akorát pevnou ruku, dělat občas přestávky, aby ta guma trochu vychladla a hlavně to jde bez poškození laku
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Frost si je nechával lakovat, tak Ti poradí. Ptal jsem se ho na to, ale mam děravou hlavu, takže už si to nepamatuju přesně

Edit: Teď jsem kouknul do SZ a ještě to tam mam
Ahoj,
je to jednoduché. Musíš odmontovat tapecírung na dveřích ...drží tam na docela hodně šroubech tak to nevzdávej. Po odmontování uvidíš takovou tenkou izolační pěnu....tu na místě pod klikou odhrneš a uvidíš díru do dveří cca 3cm v průměru. Tou dírou bude vidět jeden šroub...je to torx. Stačí ho povolit a tím se uvolní víčko kliky, to sundáš a pak už jen pohybem k místu kde bylo víčko vysuneš kliku. Dej pozor aby ti šroub nepadl dovnitř do dveří....aby jsi ho pak nemusel lovit.

Edit: Teď jsem kouknul do SZ a ještě to tam mam

Ahoj,
je to jednoduché. Musíš odmontovat tapecírung na dveřích ...drží tam na docela hodně šroubech tak to nevzdávej. Po odmontování uvidíš takovou tenkou izolační pěnu....tu na místě pod klikou odhrneš a uvidíš díru do dveří cca 3cm v průměru. Tou dírou bude vidět jeden šroub...je to torx. Stačí ho povolit a tím se uvolní víčko kliky, to sundáš a pak už jen pohybem k místu kde bylo víčko vysuneš kliku. Dej pozor aby ti šroub nepadl dovnitř do dveří....aby jsi ho pak nemusel lovit.

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jo to je super ale já se bojim,že mi tam ten šroub spadne,dá se potom vyndat???PaJaS píše:Frost si je nechával lakovat, tak Ti poradí. Ptal jsem se ho na to, ale mam děravou hlavu, takže už si to nepamatuju přesně![]()
Edit: Teď jsem kouknul do SZ a ještě to tam mam![]()
Ahoj,
Naposledy upravil(a) Blaaana dne 01.06.2007 09:50, celkem upraveno 1 x.
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady jsou ty slíbený fotky. Ty díry ve dveřích jsou schovaný pod tou žlutou páskou a na předních je na kousku vidět jak to jde krásně dolů tim silenblokem. K druhý fotce netřeba nic dodávat. Snad jen, že původně to bylo celý rovný a takhle se to obrousilo 

- lubec
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo, PaJaS-i, že som tú vychytávku nevedel skôr! Ja som sa s tým zoškrabávaním dr_al celý deň, aj tak tam čosi zostalo
to Blaaana: ten šrobik torx na tej klučke nemusíš vyšrobovať celý, stačí len vyše polovice, tá krytka ti potom pojde vytiahnuť, tak sa nemusíš báť, že ti padne do dverí

to Blaaana: ten šrobik torx na tej klučke nemusíš vyšrobovať celý, stačí len vyše polovice, tá krytka ti potom pojde vytiahnuť, tak sa nemusíš báť, že ti padne do dverí

Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white