Parkovací systém
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkovací systém
ihrdlick: a kterej typ PS mas?
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a mas asi ten s tim LED displejem, co? Myslim tento Taky jsem o nem premyslel, vypada jednoduse a pouzitelne, za rozumny peniz a je tam prijemne ta moznost dokoupeni senzoru. Je soucasti baleni i vrtak do narazniku? Jako preslouskal jsem tech 11 stran tady uz asi 3x, ale odkazy tam nefunguji atd., tak nevim... Diky
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám ten s tím LED displeyem, vykružovák k tomu je + ang a český návod. zapojení? Všechny konektory nacvakneš do centrální krabičky a hotovo. nejdéle bude trvat rozměření, vyvrtání, uložení kabeláže. a než jsem si ho koupil (přítelkyně), tak jse psal na aukro už jednomu, co si to koupil a ten mi napsal, že je max spokojený. ty čidla jsou i otočit o 180* aby bylo kolmo k rovině vozovky. Jo a je to fakt malinké, takže to nebude nikoho v autě dráždit a ten pípák je zabudovyný přímo v tom displey, takže bude i slyšet. a možnost náhradních senzorů je super.
dotaz: jak je to na vapce? může se na senzory dostat voda? když prší, tak ANO , ale myslím VAPku...to asi moc ne,že ?
dotaz: jak je to na vapce? může se na senzory dostat voda? když prší, tak ANO , ale myslím VAPku...to asi moc ne,že ?

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ihrdlick: diky za info, pujdu do toho 
edit: objednano, akorat jsou cerny ty senzory, tak me ceka prestrikani auta do cerne

edit: objednano, akorat jsou cerny ty senzory, tak me ceka prestrikani auta do cerne

-
- Test driver
Ahmed:nemáš niekde nafotene aj priebeh prace, pomohlo by 

-
- Test driver
zewl?ktore presne si objednal?možno som to prehliadol..a dovod? kvalita, cena?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
objednal jsem tyhle, protoze se mi zdal dobry pomer cena/"vykon". Cidla jsou od 0.3 metru, coz je podle me akorat, co jsem tak videl cidla tak byly vetsinou od 0.4 metru, ma to graficke znazorneni, na ktere strane je prekazka. Podobne byly i na aukru ale zjistil jsem, ze i s postovnym je to na aukru jen o 130 levnejsi a ja tem polakum proste neverim, jak by to bylo s reklamaci atd. Taky me zaujalo, ze jdou na tom eshopu dokoupit nahradni senzory Kc 89.- za jeden, tak kdyby se neco pokazilo, mam zalohu.
Jo a co se tyce kvality, tak na tom tyhle do tisicovky budou asi vsechny stejne... Jenom me mrzelo, ze nejsou bile a ze budu muset lakovat do barvy narazniku, ale co uz.... Taky o nich premyslis nebo co?
Jo a co se tyce kvality, tak na tom tyhle do tisicovky budou asi vsechny stejne... Jenom me mrzelo, ze nejsou bile a ze budu muset lakovat do barvy narazniku, ale co uz.... Taky o nich premyslis nebo co?

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak zewl se nakonec rozhoupal dřív než já....Koukám,že ta krabička není moc velká co?A chmelko?Jdeš do toho teda taky?
Asi bych ho koupil ve stejném obchodě...
Jen stále nevím kam umístit v HTB krabičku a kde lezou ty dráty od zpátečky...Jak mi popisoval Jamaka,tak pod tapec umístit krabičku.To jsi myslel číslo 1 nebo 2?Pod 1 nic nedám,ne?Tam je kastle...Když pod 2,tak bych musel vybrat ten polystyren...A průchodku už mám a z ní vylezu někde pod levým plastem lemujícím těsnění dveří?
Trasu pro displej mám popdle KUTACova PDFka vymyšlen...kolem dveří.A teď....Dal bych ho na místo jako Ahmed.Na palubku na pravou stranu...Jak tam z palubky vyjedu?To musim vedle výdechu ventilace na okno?Nebo se tam vrtá nějaká dirka?Jak?
Asi bych ho koupil ve stejném obchodě...
Jen stále nevím kam umístit v HTB krabičku a kde lezou ty dráty od zpátečky...Jak mi popisoval Jamaka,tak pod tapec umístit krabičku.To jsi myslel číslo 1 nebo 2?Pod 1 nic nedám,ne?Tam je kastle...Když pod 2,tak bych musel vybrat ten polystyren...A průchodku už mám a z ní vylezu někde pod levým plastem lemujícím těsnění dveří?
Trasu pro displej mám popdle KUTACova PDFka vymyšlen...kolem dveří.A teď....Dal bych ho na místo jako Ahmed.Na palubku na pravou stranu...Jak tam z palubky vyjedu?To musim vedle výdechu ventilace na okno?Nebo se tam vrtá nějaká dirka?Jak?

- deekay
- Junior
Jen se chci zeptat tech co uz to maji, povazujete to za uzitecne i kdyz to ma dosah az od 0,3m? Me prijde ze treba v Praze v centru bych nekdy vubec nezaparkoval, tak je to dycky na cm
(
Vim ze kdysi v byvale firme u firemni Audiny jsem to musel vypinat vzdy pri parkovani do boxu v podzemnich garazich pac to furt rvalo naplno. (nevim od kolika to mely ty origo Audi cidla)

Vim ze kdysi v byvale firme u firemni Audiny jsem to musel vypinat vzdy pri parkovani do boxu v podzemnich garazich pac to furt rvalo naplno. (nevim od kolika to mely ty origo Audi cidla)
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Kota píše:......Jak tam z palubky vyjedu?To musim vedle výdechu ventilace na okno?Nebo se tam vrtá nějaká dirka?Jak?
Fireice píše:Já jen dodám, že jsem kabel od kapličky neprotahoval žádnym ofukem,ani okolo tachometru.Kabel jsem zasunul až dozádu mezi okno a palubovku,a tam pěkně okolo, k pravému přednímu sloupku pod plasty.Žádný porod jak píše Zakus
Tohle byla na celé montáži asi největší brnkačka
cca.20 vteřin. Tak snad to někomu pomůže
Beri,co se týče citlivosti krajních sensorů,Tak se neboj.Mezi autama to nic nebere.Bok to sice bere,ale v mém případě pokud je překážka bočně vzdálená cca10-15 CM.Což já osobně vítam.Kdo z nás nechává mezeru mezi autama 10-15CM? Asi nikdoPár dní už to tam mám,a naprostá spokojenost
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
Aha,takže ten kabel protáhnu mezi čelním sklem a plastem palubky.Toi je dobrá zpráva a nějak jsem to přehlédl.Tak teď jen dořešit umístění jednotky... Jinak zewle,posílám to pdf od KUTACa.. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ten navod od Kutaca, co mi poslal Kota je perfektni
Diky Kutac i Koto za poslani...

- jamaka
- Test driver
Kota - č.1. rozober a uvidis ze tam vojde.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jamaka:Fakt?Tak to rozeberu ty plasty kolem tapecu a pak ho sundám.Je to tak?
Jinak jsem teď dostal odpověď na cenu lakování čidel...600kč!!!!
Docela řacha,ne?
Jinak jsem teď dostal odpověď na cenu lakování čidel...600kč!!!!