AAA Auto
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice mazec, ale někde to už tady je! myslím přesně tenhle příklad serióznosti AAA. 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo to jsem už četl dostal sem to na e-mail před měsícem tam bych si nekoupil ani kolo

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já je neliuju. Když si někdo koupí auto v AAA, tak je hloupej a za hloupost se platí
I když znám jeden případ koupě auta v Ačkách a to auto šlape jak hodinky a ani se ho nikdo nepokusil ukrást 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam opacnu skusenost: osobne som predaval v aaa auto a vsetko islo hladko dokonca aj cena bola velmi dobra mal som aj inzerat cca 2 mes. pred predajom a nikto sa neozval. cenu som znizoval a ked som tam prisiel tak my ponukli presne taku istu sumu :-)ako v inzerate, ktroru potom sice znizili o 5000 sk ale to len preto lebo bolo striekane
moj verdikt predaavat ano kupovat ?
moj verdikt predaavat ano kupovat ?
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter

- Lexie
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem se do AAA nesla nastesti na fofo ani juknout, kdyz jsem shanela, protoze tohle rozhodne neni jedina prihoda z tohoto adrenalinoveho bazace, a to nejem v Praze, ale i Ostrave... Vzivote mi na tenhle bazar nerekl nikdo pul pekneho slova. Delaji hrozne problemy pri vsem, ale na druhou stranu... chytry clovek si precte i to, co je napsano milimetrovym pismem. Kazdopadne chyby delame vsichni a je jen dobre se z techto cizich take poucit...
Vsem co budete kupovat vzkazuju... NIKDY NIC Z AAA
ani kdyby slibovali hory doly 
Vsem co budete kupovat vzkazuju... NIKDY NIC Z AAA

- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
já mám focuse s aaa,a hloupej určitě nejsem,jeto stejný bazar jako všude jinde ikdyž má pověst
vrak ti prodá každý prodávající i když jeto petr nebo pavel,vrak koupí jen hlupák,kterému se líbí auto jen zvenku a to ostatní ho nezajímá
v áčkách to s lidma prostě umí
mám od nich auto už skoro 2,5roku a neměl sem na něm žádnou závadu
ale tímto je neobhajuji ,jsou horší zmrdi
vrak ti prodá každý prodávající i když jeto petr nebo pavel,vrak koupí jen hlupák,kterému se líbí auto jen zvenku a to ostatní ho nezajímá
v áčkách to s lidma prostě umí
mám od nich auto už skoro 2,5roku a neměl sem na něm žádnou závadu
ale tímto je neobhajuji ,jsou horší zmrdi
Naposledy upravil(a) driver dne 15.09.2007 20:28, celkem upraveno 2 x.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ale třeba Bruno má fíka z AAA-ček a nemůže si ho vynchválit, takže čest vyjímkám
já bych si tam ale taky nic nekoupil

já bych si tam ale taky nic nekoupil

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- nego
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Ono je to vice mene ve vsech bazarech podobne. Kdyz dostanes do ruky kupni smlouvu, tak jsou zaskrkane vsechny kolonky, ze je ta a ta cast vadna. Kdyz se na to zeptas, tak ti reknou, ze to auto je 100%, ale ze to je jenom kdyby nahodou, ze oni za to nemuzou a kdyz tam prijdes na reklamaci, tak ti reknou, ze jsi ten stav pri koupi znal a ze jsi to podepsal
V AAA jsem fakt jenom slysel, ze se tam daji dobre prodat vraky. Chtel jsem tam prodat svoje auto, jenom jsem tam poslal mail, at mi ho naceni a uz me 20 min. po odeslani otravovali na telefonu, ze mi daji miliony a ze s tim mam hned prijet do bazaru a jestli chci koupit dalsi ojetinu
Rikal jsem ne, az pristi tyden, 15x se me zeptala, jestli to nepujde drive a kdy presne bych prijel a v kolik hodin, tak jsem ji zase rekl, ze nejdrive za tyden... Pak mi jeste behem 14 dnu asi 30x volali, ale nikdy jsem s nema nemluvil, pac jsem jim dal cislo na druhy mobil, ktery nepouzivam
Od nekoho jsem taky slysel, ze pry kdyz tam clovek jednou prijede s autem a neproda ho, tak na druhy pokus mu daji o 20k mene 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
presne Ahmede, jako moje zkusenost s AAA, kdyz jsem chtel ocenit stare auto, misto ktereho jsem si pak vzal Fofa. Jestli to nekoho zajima, tak si muze precist tady http://zewl.oswnet.net/index.php?id=blog na mem blogu mou zkusenost s temato .... (nenachazim slusna slova - proste s AAA).