Můžu se zapojit? Považuji se za matku praktika - odvozila jsem v kočárku tři děti, řekla bych, že zkušenosti mám. Nevím jestli já osobně bych za kočár i dnes dala takový prachy, ale to nebudu hodnotit, to je každýho volba. Spíš bych ráda zdůraznila co je skutečně podle mne dobré a co je "vychytávka" k prdu...
1.měři t vždy vnitřní délku korbičky - dítě čerstvě narozené má nějakých 50 cm (a klidně více) v zimě je ve fusaku, v půl roce určitě ještě nesedí (spíš hlavně nemá ještě sedět!) a musí se do té korbičky vejít. Obzvláště fusak, nebo teplá zavinovačka, který je na zimu nezbytný zabere místa dost.
2. velká kola schvaluji, do terénu určitě lepší, trochu mě pobavilo, že budete jezdit v zimě ve sněhu v lese

zkoušela jsem v létě v lese chodit po houbách (jsem vášnivá houbařka) a s kočárem je to horor...pokud nejdeš minimálně po lesní jakž takž zpevněný cestě, obávám se, že ti je pérování, otočné přední kolo a velká kola k ničemu..
3.všimla jsem si, že korbička má i držák, jakože jde asi i s dítětem přenášet. Vypadá to prakticky, ale ve skutečnosti se s tím neuvěřitelně nadřeš a nechci podceňovat tvoji manželku, ale ta to neutáhne s dítětem ani náhodou.
4. autosedačka - je určitě dobrá, ale věř, že ač to vypadá snadno, dítě i čerstvě narozený v tom nést je dost makačka. Sedačku musíš držet od těla a máš blbě vyvrácenou dlaň jak držíš to držadlo. Líp vyřešený to má Chicco, který na tom madle má ještě jedno na ruku, takové otočné, takže ruku máš v přirozený poloze a nese se to líp. Určitě je moc fajn, že jde nacvaknout na podvozek kočáru, na nákup v obchoďáku, na cestu v létě po vystoupení z auta....super, nevzbudíš dítě přendáváním do kočárku...v zimě by mu mohla být dost kosa....
Stavitelný podvozek mi přijde fakt legrační, to prostě musí nadchnout jen fandu do aut, já v tom nic úžasného neshledávám a obávám se, že i prakticky to bude k prdu. Ale zní to dobře.
Určitě je fajn "přehazovací" rukojeť kočáru, to asi ten kočár má. Musí být jednoduché ho složit, ženská jezdí často sama s děckem (aspoň to vidím kolem sebe) a mělo by to být pro ni snadné. Jestliže jsou nafukovací kola - rozhodně lepení sebou

Nikdy nevíš kde píchneš
Tak to je asi všechno, třebás mě ještě něco i napadne. Víš, hlavně tu velikost korbičky ženský samy hodně podceňujou, podcenila to i kamarádka, krásnej kočár má, ale korbička se v nohách zužovala, na dýlku dobrá, ale zúžená, říkala jsem jí, ¨holka se ti tam v zimě nevejde (je narozená v červnu), trvdila že jo, že je kočár dlouhý dost - no nevešla, právě proto, že se ta korbička v nožkách zužovala.
Tak ti přeju šťastný výběr