Jsou to ta 3z prava v prostřední řadě...

Neviem,neviem.....ale pri predpisanej pneu 215/40/17 to asi prilis komfortne nebude,jedine,ze by u Vas v Ceskej republike poopravovali vsetky komunikacie.Bery píše:PěknýTaky bych je bral ale už mám vyhlídnutý jiný. Klidně do nic běž, 17ky jsou optimální na denní provoz a dělání parády
Jop, chapes to dobre:Sete1 píše:dík čili jestli to chápu tak čím menší ET tím víc to kolo leze ven z podběhu?
Hm, ja ho mam a vypinac opravdu je u rucni brzdy - urcite by jsi si ho vsimnul... Nevim esli by jsi ho tam mohl mit (ASR) bez moznosti ho vypnout - jsi v zaveji a potrebujes to vypnout aby jsi vyjel... Dalsi moznost jak to zjistit je test. Doporucuji snih (ja vim, V CR asi tezko) nebo mokrou travu, dupnout na to - reaguje to celkem rychle. Mela by ti zablikat oranzova kontrolka v pravo nahore na pristrojovce a melo by to snizit otacky... Vim ze to asi nejni nejlepsi zpusob jak to zjistit... Ale ja myslim ze bez knofliku na vypnuti tento system mit nebudes. Co na to ostatni???Sete1 píše:díky za info doufám že někde je s takovym ET maj.a jeste jeden dotaz.Jak je to s tim systémem prokluzu kol,když jsem forda kupoval řikali že tam je.ted jsem koukl do manualu a měl by tam být na to vypínač nekde poblíž ruční brzdy.ale já okolo ruční brzdy široko daleko nic nemam.čili tam ani neni tem esr nebo asr či jak tomu u forda řikaj?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti