p.s. forum jsem prošel ale všechno je moc z dálky...
Dany píše:Prosvítá, to je jasné, ale je to lepší, než by měla koukat celá. Tyhle jsou ukázané bez žárovek, ale ten nalevo jsem měl namysli.
Ty jak píšeš mám já na autě,kupoval jsem je taky v Kelly,ale krytka na žárovku tam tušim neni.Odpoledne ti když tak udělám fotodezz píše:Dany píše:Prosvítá, to je jasné, ale je to lepší, než by měla koukat celá. Tyhle jsou ukázané bez žárovek, ale ten nalevo jsem měl namysli.
a u těchto je i ta krytka na žárovku ? právě že to na fotce tak nevypadá...
těma krystal jsem myslel tohle http://obchod.autokelly.cz/Popup.aspx?S ... &PID=95083
jj,taky mě to překvapilo když jsem je platil,ale asi to je o kvalitě.Někde jsem tady četl že si je někdo koupil v Polsku na burze a při prvnim dešti je měl vytopenýdezz píše:UcuLeLembo píše:Ještě k ceně ,ta cena je za jeden kus,mě to i s předníma vyšlo něco okolo 2tis. (a to jsem měl ještě slevu)
za kus 475 ? tak to na to Autokely seru...
rozumím, ale pokud jsou ty úplně čiré s krytkou tak asi vezmu ty... a ty maji po eshopech za 600kc (dokonce jako náhradu za originál) proste 900kc za to v Autokely nedámUcuLeLembo píše:jj,taky mě to překvapilo když jsem je platil,ale asi to je o kvalitě.Někde jsem tady četl že si je někdo koupil v Polsku na burze a při prvnim dešti je měl vytopenýdezz píše:UcuLeLembo píše:Ještě k ceně ,ta cena je za jeden kus,mě to i s předníma vyšlo něco okolo 2tis. (a to jsem měl ještě slevu)
za kus 475 ? tak to na to Autokely seru...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host